Foto van een Renault 461, bezig met gedorst hooi uitdraaien over het gemaaide gras om er een kuil voor pinken van te maken.

Renault 461

joachim
Foto van een Renault 461, bezig met gedorst hooi uitdraaien over het gemaaide gras om er een kuil voor pinken van te maken.

Reacties

stefan-renault
Donders daar krijg je heel mooi voer van voor het jong vee
Fendeere
Dat is ook een heel mooi idee, zo. heb je prachtig voer!
Baltus_steyr
Of je verdeelt het met de meststrooier, en daar een baal in!! en dan daarna harken, hebben wij zo met stro gedaan. Werkt wel mooi!!
joachim
Dat idee met meststrooier hadden wij ook, maar de loonwerker had um niet schoon en pa was er niet zeker van of die van ons dat wel zou overleven. moar met de voerwagen ging ook goed
HOOIJMAN
Mooi gevalletje van ik mis een voermengwagen
GijsMF
Mooi gevalletje van een gemengd product zonder voermengwagen! Want die krengen zijn niet goedkoop... Vind dit nog niet eens zon slecht idee 😛
HOOIJMAN
Ja klopt je kan beter een paar cent extra voer kosten hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 461 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!