Foto van een Staja Toplift Haakarm, bezig met poseren.Dus even verplaatsen;[i] Machine: Staja, Type: Toplift Haakarm [/i]

Staja Toplift haakarm

762 foto's van @dx11

dx11
Foto van een Staja Toplift Haakarm, bezig met poseren.

Dus even verplaatsen;

Machine: Staja, Type: Toplift Haakarm

Reacties

Mensink
Ik, dx11 en ronaldclaas hebben dit object verplaatst van Tractoren Metsjö Metaflex 30 (Poseren) naar Machines Staja Toplift haakarm (Poseren)
dx11
Goedzo mannen!

Dit was trouwens vandaag in Assen 😉
Kamps
Helaas is je info fout dx11 het betreft als merknaam Toplift-Staja en t is inderdaad een haakarm om precies te zijn de TS2667
dx11
Ow, zou kunnen. Ik heb met die kerel staan praten en die zei dat Staja het merk was, en Toplift was het bedrijf wat de haakarmen voor hen bouwt meen ik.

Staja zelf bouwt volgens mij kiepers oid.
WimBe
Euh Jan, de hele Kaweco lijn komt daar vandaan 😉
Kamps
@dx11

Ach zelfs de boerderij als vakblad laat zich er fout over informeren, sterker nog die informeert niet. De machine word gemaakt bij Staja en vermarkt door AS POL BV. De Vries Beilen is dealer voor het noorden. Staja is overigens een machine fabriek, die in opdracht van Kamps de Wild ook alle kaweco machines produceerd. Kamps de Wild is dus zeg maar eigenaar vande merknaam Kaweco. op zo'n manier kun je deze carriers ook zien: Toplift-Staja is een merknaam van AS Pol bv.
WimBe
@Kamps

Hee André, dat zag ik ook! Er klopte nog iets niet van de Boerderij he....
CoenNijenhuis
STAJA (voorheen Stapelbroek Jansen) is gewoon een lasfabriek, o.a. Kaweco producten maar ook andere dingen als Prefab staalconstructies..
dx11
@WimBe

Quote:
Euh Jan, de hele Kaweco lijn komt daar vandaan ;)

Ik zat zojuist te googlen, en toen kwam ik daar ook achter ja! Wat een dompraat heeft die vertegenwoordiger lopen doen zeg 😞
WimBe
Ja joh? zegt een vertegenwoordiger dat over zijn eigen product?
Kamps
Ben benieuwd welke vertegenwoordiger dat gezegd heeft want er liepen er 2 op de beurs die goed op de hoogte zijn van deze carrier en voor de rest was er geen aanwezig. Hoe bedoel je er klopte nmog iets niet Wimbe?
WimBe
Ik had nog een reactie bij die reportage gezet 😉 Over een niet-Gator 😉

Ja idd, heeft er niet toevallig iemand bij staan te 'lullen' ?
dx11
@Kamps

Quote:
ben benieuwd welke vertegenwoordiger dat gezegd heeft

weet ik niet, was vorig jaar een keer.
Kamps
Das helemaal n sterk verhaal want dit is de eerste 3 asser en die is geproduceerd eind november
dx11
Was een 2asser, maar wel van staja 😉
jordi 1455
@CoenNijenhuis

klopt ik fiets er wel eens langs.
Staja zit in Hengelo GLD.
de staja gaat binnenkort nog uitbreiden.
MaartenPol
Het verhaal van Kamps is het juiste verhaal.
A.S. Pol BV heeft als eigen merknaam Toplift. Hiermee doet het meer dan carriers. A.S. Pol BV is de samenwerking aangegaan met Staja voor de bouw van carriers onder de merknaam Toplift-Staja. A.S. Pol BV verzorgt het gehele commerciële gedeelte. Staja bouwt de systemen. Inmiddels zijn er meerder dealers aangesteld in Nederland maar ook daar buiten.

Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de website van TopliftStaja: topliftstaja.nl/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Staja Toplift haakarm ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!