De Fendt 106s van loonbedrijf Panhuis aan het koppeggen en de Fendt 103s aan het gelijk schuiven, Foto is van ongeveer 1980.

Fendt 106 S

958 foto's van @Gerald Panhuis

Gerald Panhuis
De Fendt 106s van loonbedrijf Panhuis aan het koppeggen en de Fendt 103s aan het gelijk schuiven, Foto is van ongeveer 1980.

Reacties

Jeroen1988
Mooi man zulke foto's panhuis was vroeger echt mooi 😃
Michael G
Zeker mooi, en met 4wd!! En Fritzmeier cabine, dat waren toen echt hoge cabines tegenover hoe laag je zat 😃
sjoerel
Mooi,mooi en toen ging het ook,nu zouden ze komen met 150 of 200pks
de yanmarman
Klopt helemaal sjoerel
Gerald Panhuis
De foto is vanaf de dijk genomen, ze vonden het wel leuk om even met de trekkers te spelen. En Jeroen er komen nog wel meer foto's van panhuis.
Deutz-5006
Prachtig je mag wel meer van zulke fotos plaatse!!
FabianFendt
Vind het altijd zo raar op die oude fotos zien die ouwe trekkers er helemaal niet nieuw uit alsje goed kijkt zie je ook dat de uitlaat van die voorste helemaal verroest is denk dat die uit 78 komt ofzo dan zou die 2 jaar zijn?
appie1967
Ja fabian fendt dat lijkt zo
tot 1978 heeft fendt geen zwart geemaileerde uitlaten gebruikt de uitlaat op deze foto is ook een ouder type hier zat een dun laagje verf op zodat ie op de folder net niet roeste
Niek1988
Panhuis Olst, mooiste bedrijf wat er was jammer dat ze toen gekapt zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 106 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!