Foto van een Same laser 160.. Foto is geplaatst door johnny red op 25-02-2011 om 20:03:27, met 12 reacties.

Same laser 160

597 foto's van @johnny red

johnny red
Foto van een Same laser 160.

Reacties

jordi 1455
Mooie trekker.
Go ahead with SAME.
TomopSame
Prachtige trekker voor een landbouwer. Het enige elektronische aan deze trekker is de gas voor de rest is alles nog mechanisch bediend. Al het mechanische is nog net hetzelfde als de lasers van 20 jaar geleden. En in tegenstelling tot wat velen denken en ikzelf ook dacht heeft deze een Same motor.
RobDeutz104
En ook alleen maar voor ausland denk ik
ford8630power
Inderdaad, probeer zoeen maar eens naar Nederland te halen. Krijg je niet voor elkaar met alle uitlaatgas normen.
TomopSame
Oh jawel. Same heeft aandelen van Deutz AG verkocht. Met dat geld zijn ze bezig zelf hun motoren verder aan het ontwikkelen. Daardoor heeft deze Same nu een Same motor en voldoet deze aan de uitstootnormen. De trekker kan dus ook perfect in België of Nederland verkocht worden. De nieuwe Same's van onze dealer komen trouwens meestal uit Frankrijk.
RobDeutz104
Sta ik van te kijken, denk wel dat er nog steeds een markt voor is, voor de echte trouwe Same rijders
RobDeutz104
Ik, RobDeutz104 en warmerbros hebben dit object verplaatst van Tractoren Same Onbekend naar Tractoren Same laser 160
TomopSame
Onze dealer heeft al redelijk wat klanten die voordat ze met een Same reden met een ander merk reden en die blijven met Same rijden. Sommige kochten binnen het jaar nog een Same. Dus zo slecht kan Same wel niet zijn. 😃
RobDeutz104
En dat hoor je mij ook zeker niet zeggen
same boertje
Same is de best
poech prut
Mooi heur, deze hebben inderdaad TIER 3 motoren, ben benieuwd naar het prijskaartje trouwens, en of je er ook een fronthef + aftakas van zuidberg van bijv een laser 150 er op kan gooien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same laser 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!