Foto van een MB Trac Meerdere, bezig met hakselen.Omdat jullie zo lief zijn geweest, en omdat het weer van afgelopen week weer naar de zomer doet verlangen, nog even een paar fototjes voor het slapen

MB Trac Meerdere

Joop3
Foto van een MB Trac Meerdere, bezig met hakselen.
Omdat jullie zo lief zijn geweest, en omdat het weer van afgelopen week weer naar de zomer doet verlangen, nog even een paar fototjes voor het slapen gaan.

Reacties

sebas deutz150
Moet toch een lekker gevoel geven twee van zulke helse machines in je bezit te hebben. Heb je de 900 zelf opgeknapt?
fendt306308
Heel mooi 😄, wat hebben/doen jullie met dit product als ik vragen mag, gewoon in de kuil en dan door voer heen mengen of..?
Joop3
@sebas deutz150 900 is nog helemaal origineel. Alleen het plateau achterop heb ik opnieuw zwart gespoten. Het gevoel is wel goed, het is alleen jammer dat je er maar op 1 tegelijk kunt zitten. 😞

@fendt306308 Dit is haver. Hebben we ingekuild en aan de koebeestjes gevoerd.
fendt306308
@joop3 ah oke! gaat heel mooi zo op de foto's te zien, netjes voor elkaar ook, het materiaal!
de koeien vreten dit ook mooi op, ze laten niet erg veel van de gehakselde stukjes stengel liggen zegmaar, of hebben jullie ook mengwagen?
Joop3
@fendt306308 Mengwagen hebben we niet. De koe is nog altijd de beste mengwagen, en zoekt zelf uit wat ze op dat moment het meeste nodig is.
Omdat het gewas te rijp was, zaten er stukken stengel bij in. Vergelijk met eenzelfde gewas, dat door een Claas 840 was gehakseld gaf echter geen verschil. Vandaar dat ik tevreden ben, volgende keer hopen op een minder lastig klimaat (grote droogte), en iets groener in de kuil. Dan is de hakselkwaliteit veel beter!
NHtvt135
Mooi hoor, helse machines!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van MB Trac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!