Foto van een Hürlimann H-488, bezig met poseren. het is een 478! alleen dat type stond er niet tussen!! hint hint!!

Hürlimann H-478

216 foto's van @jesperb

+1
jesperb
Foto van een Hürlimann H-488, bezig met poseren. het is een 478! alleen dat type stond er niet tussen!! hint hint!!

Reacties

egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Hürlimann H-488 (Poseren) naar Tractoren Hürlimann H-478 (Poseren)
milan-burmazovi
Hallo, ik vond deze foto van de tractor die je plaatste, weet je iets meer over die specifieke tractor op de foto?
Hurliman H 478-Prestige, van wie hij was en waar hij werkte, ik kocht die tractor in 2018 en nu staat hij bij mij in Servië
jesperb
Hoi deze trekker heeft een aantal jaar bij een fouragehandel gelopen als vervanging van een 476 die versleten was… de voorlader is overgezet van de oude op deze. De trekker is weg gegaan omdat een case cs 110 werd aangeschaft die een omkeerbak heeft en airco en een stuk meer vermogen. Heb je recente foto’s van de trekker?
milan-burmazovi
Bedankt voor je antwoord, ik heb nu foto's van de tractor... Hij is gekocht en geïmporteerd in 2018, daarna is de tractor volledig geïnspecteerd en tot in de kleinste details gereviseerd, bescherming en schilderwerk gedaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann H-478 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!