Hürlimann Master met Carrier vol snoeihout van Snelting uit Doetinchem.. Foto is geplaatst door Abarth op 09-04-2011 om 21:06:08, met 12 reacties.

Hürlimann H-6190

1.293 foto's van @Abarth

Abarth
Hürlimann Master met Carrier vol snoeihout van Snelting uit Doetinchem.

Reacties

Groothengeveld
Beste container voor zo'n klein wagentje!
Abarth
Oh, ding trekken jonge! echt machtig! 😃
Ff verplaatsen trouwens...
huub
Echte trekkers 😃
anoniem
verwijderd
Abarth
Afdeknet was te klein denk ik.. 😃

Ene, een dikke kraanarm geld toch ook als afdeknet ofniet..? 😛 😃
JD6930
@Abarth

Haha ja:P Schijt aan die afdekregels, deze kraanarm zorgt ook wel dat het er op blijft liggen:P En hier in de regio rijden anno april 2011 nog bijna geen kiepers met afdeksystemen, dus zo vel zal er niet gecontroleerd worden op die dingen denk ik. Alleen Pemen Rijsbergen en V/d Zanden Moergestel rijden hier met afdekkleppen, zie er buiten hun weinig rijden met afdeksystemen.
Abarth
Is erg regionaal he.. Ik sprak vorige week een loonwerker die had er al zes prenten in twee maanden.. en dan is het toch jammer geld.. Maar er zijn ook veel regio's waar er helemaal niet op gecontroleerd wordt.
Hurlimann
Is die trekker ook van hun?
Hurlimann
Ik, Wimbo en fendtfanneede hebben dit object verplaatst van Tractoren Hürlimann H-6130 (Poseren) naar Tractoren Hürlimann H-6190 (Poseren)
Abarth
Van de loonwerker waar ik het over heb? nee, de loonwerker zit een stukje verder. De eigenaar van deze trekker heeft een groepsaccommodatie midden in het bos. Vandaar de trekker met haakarm carrier. 😄
Hurlimann
Aha! slimme vent!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann H-6190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!