Foto van een John Deere 8100, bezig met poseren. Foto is geplaatst door hollander op 12-04-2011 om 19:54:03, met 16 reacties.

John Deere 8100

hollander
Foto van een John Deere 8100, bezig met poseren

Reacties

ljdekker
Dikke combi. Deutz kapot dat die bij de werkplaats staat?? Staat de schudder er ook nog net zo als ik hem afgebroken heb?:)
hollander
Schudder is allang weg daar.Deutz staat daar met de ploeg een deutz gaat niet zo snel kapot laurens.((-;
ljdekker
Die deutzen niet, sommige andere types wel. HOe hard kun je rijden met ploegen met de deutz? Denk dat wij vrijdag/zaterdag ook gaan ploegen met de deutz, kijken hoe dat gaat.
hollander
Rijden niet harder dan 5 tot 6 km per uur.
ljdekker
Mooi rustig aan dus.
hollander
Ja frank ploegt en die weet wat rustig aan doen is.((-;
ljdekker
1 keer een voor trekken en dan de trekker er inzetten en smsen met z`n harem tot die aan de andere kant van`t stuk is haha
ljdekker
Al bezig met de eerste snee Teun, of groeit het gras nog niet zo hard? Heb je de mais er al in?? Is het daar trouwens ook zo droog?
hollander
Nee dat duurt nog wel een week je of 2 moeten eerst een beetje regen hebben,en jullie dan?Moet nog 70 ha mais zaaien en 30 ha ploegen.einde van de week klaar.
ljdekker
Hier moet het eigelijk ook regenen, maar gaan deze week wel een deel maaien. Groeien doet het bijna niet meer en moeten een stuk maaien zodat er vee naar buiten kan, hebben het kuilvoer bijna op. Mais is er vorige week ingekomen.
hollander
Hier word nog veel mais gezaaid en in gekuild heefd er nog niemand,hier in het oosten groeit en bloeit alles zo´n 2 a 3 weken later als in nl.
ljdekker
Maar mais zal daar wel harder groeien want je bent eerder aan het hakselen als wij hier.
ljdekker
Ik heb je nummer aan onze medewerker gegeven. Die wil je bellen want hij kan niet wachten om een zwijn te schieten daar!
hollander
Geen probleem moet ie eind sept kommen in de mais hier ik regel wel wat met die bio boer jager.
ljdekker
Weet niet precies wanneer hij wou komen. Hij gaat in september nog naar Berlijn om kleiduiven te schieten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!