Foto van een Bauer mestscheider. Mobiele opstelling geleverd door Distrimex pompen & services bv.. Foto is geplaatst door NAbbink op 19-04-2011 om 21:14:34, met 10 reacties.

Bauer mestscheider

64 foto's van @NAbbink

NAbbink
Foto van een Bauer mestscheider. Mobiele opstelling geleverd door Distrimex pompen & services bv.

Reacties

Freddie
@NAbbink
was dit ergens bij een demo?Werkt dit goed?Tjow
NAbbink
Dit is bij een klant in Groningen. Machine is van medewerker van loonbedrijf Mechielsen. En dit werkt zeker goed! Deze klant gaat instrooien met de dikke fractie
RuudBus
Bij ons een klant heeft dat ook al eens gedaan en nu zelf zo'n scheidergekocht om elke dag een "vers" product te hebben, om te strooien in de ligboxen
Freddie
Kijk aan dat is de toekomst of is het nog te duur
NAbbink
@ RuudBus..wat heeft ie gekocht dan?

@ Freddie.. niks is te duur als je kwaliteit koopt 😄
RuudBus
@NAbbink

ik weet geen merk
fendt-412
Hoeveel procent droge stof heeft die dikke fractie ongeveer?
Koe
Ben k ook wel benieuwd naar ja 😛 lijkt me nog aardig nat om te strooien, en geen last van bacterien etc.?
fendt-412
Ben ik ook vrij bang voor. Sommigen zeggen dat het goed gaat, koe zit gewoon in zn eigen bacterien te rollen, kan niet goed zijn zou je zeggen.

Bij Koepon strooien ze digestaat in geloof ik, qua comfort bijna hetzelfde, alleen toch wel anders. Weet niet of ze dat nog verwarmen met restwarmte van de WKK, zou helemaal mooi zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bauer mestscheider ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!