Foto van een Terra Gator 3 wieler, bezig met bemesten. Foto is geplaatst door ronaldclaas op 20-04-2011 om 20:23:08, met 9 reacties.

Terra Gator 8103

6.545 foto's van @ronaldclaas

ronaldclaas
Foto van een Terra Gator 3 wieler, bezig met bemesten

Reacties

Freddie
Is daar een reden voor dat het voor wiel er andersom op ligt?
Fendt4life
Er zijn ook heel wat vrachtauto's bij geweest
DESLAGERURRE
@Freddie

is niet aangedreven 😉 en zo rolt ie langer door 😉
Freddie
Is niet aangedreven wat is dat nou als het dan iets nat is gaat hij gelijk met de neus in de grond en in de bochten schuift de driewieler helemaal door!Ik weet wel zeker dat hij zo niet langer door rolt want de band lost zo ook nix!!
DESLAGERURRE
Toch is het zo 😉 neuswiel is niet aangedreven 😉
interrijder
Zo rolt die wel langer door fredmans
DESLAGERURRE
Kijk maar eens bij de andere foto's van dit type 😉 liggen er allemaal zo op en alleen de drijfmest uitvoeringen hebben een aangedreven neuswiel 😉
dickt
Ik, bennie john deere en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Terra Gator 3 wieler (Bemesten) naar Tractoren Terra Gator 8103 (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terra Gator 8103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!