de nieuwe maaicomdinatie van jwd markvoort-olthof. Foto is geplaatst door MartijnH op 25-04-2007 om 12:38:54, met 17 reacties.

John Deere 7430 Premium

MartijnH
De nieuwe maaicomdinatie van jwd markvoort-olthof

Reacties

me
Zeker mooi .. moet de sjonniej goed kunnen doen hoor .. maar zijn mooie maaiers .. kuhn's .. maar wel gaaf zo in jd kleur bij jd ..
mcfjohan
Zoo heeft er wel moeite aan denk ik
me
Ach bietje oververmogen is zo verkeerd nog niet . .als er een trekker voor staat die zich ziekte aan trekt .. en niet met 2 maaiers met hoger gewas 20 km.h haalt .. beter dit hebben .. ( moet je wel oppassen dat je het niet plat trekt natuurlijk )
chielsmits
Er staat amper gras op..
of is ie de wei uit aan het maaien?
mike-NH
Donders mooie combi 😉
MartijnH
Hij is gewoon een weiland aan het maaien. maar in dit hoekje stond wel heel weinig gras in de rest van het land stond wel iets meer hoor
mcfjohan
Jaa me ik heb het over het gras nie zo Lullen over die pk`s enzoo! gewoon wom gas
me
Hmm hij kan hem zat hebben .. is idd zielige opbrengst ..
mcfjohan
Achjaa mf van hooijman kan ook zat!
me
Tsja geloof ik wel .. zeker voor hun .. maar als oonwerker zou ik er liever een voor hebbe die het met gemak trekt .. waarbij je niet terug hoeft te schakelen alst zwaarder wordt .. wel wanneer je het plat trekt .. maar boeie .. hooibalen hebben het woest voor elkaar .. daar niet van
mcfjohan
Blaa blaa blaa ik ben weg jo
newholland4ever
Hier staat idd wel weinig maar verder in het land zat nog best wat op
chielsmits
Als ik bij deze foto naar de achtergrond kijk vind ik dat er maar weing op staat
dennisroelofsen
Mooie combi wel beetje veel pk`s
todevoencompany
Mooie combinatie
tractorliefhebber
Ik, deeremeneer en deerecase hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 7430 (Gras maaien) naar Tractoren John Deere 7430 Premium (Gras maaien)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!