New Holland TS 100 A met de Schuitemaker.. Foto is geplaatst door Dirkisboertjee op 05-06-2011 om 15:26:34, met 14 reacties.

Schuitemaker Mestwagen

Dirkisboertjee
New Holland TS 100 A met de Schuitemaker.

Reacties

Valtrapowerr
Netjes!
warmerbros
Mooie strooiers zijn dit dirk en ze strooien zo netjes,vroeger had de loonwerker er ook zo'n eentje en dan lag het net zo mooi fijn gestrooid
Dirkisboertjee
Strooit wel netjes inderdaad, maar toch liever alles bij Strautmann gehouden..
trekkerfanz-h
Al bezig met strooien. Of alles strooien op vogeltjesland.
Dirkisboertjee
Ja tuurlijk, krijg je nog subsidie ook he 😛
Laurens_DX
Zit er nooit een beschermingskast om die ketting heen Dirk?
Dirkisboertjee
Ja die zitten er wel bij Laurens, maar die waren er hier nog vanaf, moesten nog nieuwe vetnippels op en moest nog even in de olie worden gespoten.
japie82
Wat is jullie ervaring met deze wagen?
Dirkisboertjee
@japie82

Doet het goed, we strooien niet zo heel veel maar nog niks aan gehad. Een minpunt vind ik dat de bediening buiten zit.
Valtrapowerr
Die bediening buiten hebben ze bij de blokkenwagens ook, ik kan me voorstellen dat dat niet zo fijn werkt, zelf nog nooit mee gewerkt maar ik vind de bediening naast je in ieder geval wel een must.
japie82
In principe heb je de bediening niet nodig, als je de juiste snelheid vd bodemketting eenmaal gevonden heb, alleen als hij vast draait, moet je er even uit, is idd wel een minpuntje.
Valtrapowerr
@japie82 bij de strautmann meststrooiers zit er een draaiknop voor die snelheid, daar kun je vanuit de cabine wel bij (maar daar zit je maar 1 keer aan). de rest gewoon met de trekkerventielen.
Dirkisboertjee
@japie82

Als je er vanuit de cabine gemakkelijk bij wil kunnen kan je achterruit weer niet open.. Of je moet met je achterruit open blijven rijden.. En als je even snel je bodemketting volluit wilt zetten voor het laatste beetje is dat ook niks.. Die Schuitemaker blokkenwagen (Amigo 20 S) hebben we maar een paar weken gehad, dat beviel totaal niet, daar was ook gelijk weer een Strautmann voor teru gekomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Mestwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!