Voermeng Loonbedrijf Smit uit Wogmum in de werkplaats voor een kleine reperatie. Een overdruk ventiel vertoonde lekkaga, deze is inmiddels vakkundig vervangen door Valtra-Fordpower :D

R.M.H. VSL 16

764 foto's van @Valtra-Fordpower

Valtra-Fordpower
Voermeng Loonbedrijf Smit uit Wogmum in de werkplaats voor een kleine reperatie. Een overdruk ventiel vertoonde lekkaga, deze is inmiddels vakkundig vervangen door Valtra-Fordpower 😃

Reacties

eppo
O en een kleine lekkage is onder de 5 liter per minuut ofzo? als je dit op de weg gebeurt kun je er nog aardig gezijk mee krijgen. maar de koetjes worden nu ook niet gevoerd dat is ook niet best wel?
Valtra-Fordpower
Deze draait niet continue dus in de rust pauzes wordt ie gemaakt. De kleine lekkage was niets meer dan een klein, klein plasje olie na een halfuur stil staan.
john deerefan
Is dit in de nieuwe werkplaats?
Waarom zit er opzij van de kuip ook een weegkast? voor het extern vullen uit een silo ofzo?
hoe bevalt hem deze machine?
NH fan
Vlaar beningbroek ??
Valtra-Fordpower
Dit is de tuinstraat 26 ja, van Vlaar Benningbroek.

@HeersinkVoederTechniekIk zou dat niet weten. Verder bevalt de machine redelijk tot goed en de nieuwe wordt ook zeer waarschijnlijk een R.M.H. (Vlaar dealt deze) Verder heeft deze wel wat zwakheden, maar die heeft elke machine wel denk ik. De voerwagen heeft nu net 6000uur gedraaid.
Koe
Loonbedrijf hier beviel die echt niet, is het chassis door de midden gebroken tussen de cabine en de mengkuip
@Valtra-Fordpower

elke machine heet zwaheden inderdaad, mooi om te horen dat deze hem goed bevalt. hoe lang doet hij al voeren?
Valtra-Fordpower
Goede vraag, daar kan ik zo geen antwoord op geven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de R.M.H. VSL 16 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!