Leuke tuinbouwtrekker van Claas. Die lui doen het goed, bieden een supercompleet gamma aan trekkers, werktuigen en hakselaars aan.Ook deze foto van ledenvergadering LCN bij Kamps de Wild.

Claas Nectis

Paulus
Leuke tuinbouwtrekker van Claas. Die lui doen het goed, bieden een supercompleet gamma aan trekkers, werktuigen en hakselaars aan.
Ook deze foto van ledenvergadering LCN bij Kamps de Wild.

Reacties

Romke
Geinig ding
Paulus
Dat wel, maar als ik zo'n ding zie, krijg ik toch het gevoel dat het een "net niet" trekker is. Als je op de frontgewichten gaat zitten heb je de kans dat ie voorover klapt.
Tinus
Wat voor sticker zit er op de voorruit?
Romke
Ik zou het niet wetne
Paulus
Ja, geloof het of niet, maar er staat echt: "Tractor of the year 2006"! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
Denhollander
Ik vind het een lelijk ding
Paulus
Vind eigenlijk al die fruitteelttrekkers niet zo mooi. Zo'n samengeperste modellen. Maar ja, ze zijn wel nodig. Beter dan met de hand kunstmest strooien.
Denhollander
Dan zette ik er wel een nh of jdtje voor maar niet z'on trekker of ik moest niks anders hebben
ErikJan
Heb je ook een foto gemaakt van die Kaweco hakselaar daar op de achtergrond. Een bezonder geval is dat he. Verder was die rondleiding ook best interressant he!
timmert
Je kan ook al die appelbomen omploegen, en met terra tires gaan kunstmesstrooien
Paulus
@ErikJan: heb wel geprobeerd die hakselaar op de foto te zetten, maar die stond echt veels te veel ingebouwd tussen allerlei "rotzooi" dat Kamps daar had opgeslagen. Heb fotootje gemaakt, maar zag alleen de zijkant. Niet interessant dus.
Wel foto's van de dominators gebouwd die ook in die schuur stonden. Indien interesse, zal ik ze poste op de site. Eigenlijk heb ik me helemaal suf gefotografeerd.
Was zeker interessante dag, alleen die ruilbeurs vond ik beetje triest hoe die verliep. Wat een geren, geduw en getrek... Brood uitdelen in Afrika gaat nog gestructureerder.
Heb jij je nog aangeboden als kascontroleur 😄?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Nectis ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!