Schlüter super 550v

1.721 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
"Klein, aber auch Bärenstark!"

Eigenlijk een foto voor @Kareltje. Hij zei onlangs dat er in Zeeuws Vlaanderen een Schlüter had te koop gestaan met "70pk". Dat was er zo eentje zoals deze, maar dan met 4wd, en die hebben overigens maar 55pk (4cilinder Schlüter motor).

In export uitvoering werden deze trekkers (net zoals de trekker op de foto) verkocht als Super E3900 (V) met volgens de SAE norm 65pk. 😉

Reacties

fendtinterfan
Zoiets wil jij nou ook? maar dan met 4wd of hoeft dat ook niet
Schluterfan
@fendtinterfan
Nee, dit is wat te klein, ben op zoek naar iets tussen 70 en 105pk.
schluterman
@Schluterfan
En als het even kan met een 6 pitter 😉
Schluterfan
@schluterman
Ja het liefst. Hopelijk vind ik er eens eentje...
schluterman
@Schluterfan
ik hoop het ook voor jou.Ze zijn zo verschrikkelijk duur die typens die ij zoek en zo gewild
sebas deutz150
Ik weet niet wat je budget is maar er staat in Duitsland een groene super 650v voor 10.900
schluterman
@sebas deutz150
Ik vindt het duur voor een trekker van 65pk maar ja het is een schlüter he die zijn altijd duurder he
Schluterfan
@schluterman Deftig marchandees kost geld he, en dat is nen Schlüter wel.

Eerst de 1250 helemaal in orde hebben... De motor is niet 100% meer, er zit een vervelende tik in, verbruikt olie en gooit dan nog eens wat olie buiten langs de carterontluchting. Dat laatste had hij al een tijdje last van, maar ze gaan er niet minder door trekken. Maar dat getik werkt op mijn systeem en heb geen zin om mij te ruïneren in de dure olie. Dus nieuwe zuigerveren erin, en hoogstwaarschijnlijk ook 1 nieuwe bus, int slechte geval meerdere nieuwe bussen, of zelfs een zuiger. Hopelijk is hij dan in orde. Een totale revisie vraagt tijd, en ook wat budget. Daar zit het probleem hem niet, maar moeder de vrouw begint altijd een verschrikkelijke zaag te spannen als er een machine moet gemaakt worden, en daar zien we dan wel tegenop (tegen het gezaag hahaha). Sleutelen is geen probleem 😉.
Schluterfan
@sebas deutz150

Ik denk dat jij het op een S650V hebt, met snelgang, das maar een 4cilinder van 56pk...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter super 550v ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!