Foto van een Claas Ares 566 RZ. loonbedrijf hartemink. kijken of [@jehan] er een baal van kan draaien :D

Claas Ares 566 RZ

570 foto's van @loki0134

loki0134
Foto van een Claas Ares 566 RZ. loonbedrijf hartemink. kijken of @jehan er een baal van kan draaien 😃

Reacties

boerin
Nou nou reacties verwijdere! jij bent niet bang!
Fokke
De hele foto verwijderd en overnieuw geplaatst volgens mij 😉

Maar hoe ging dat met eem McHale ?
mp-jd6620
Balen bunt geld weerd op moment 😃
eddie
Aan de trekker zal het niet liggen 😄
loki0134
@boerin
ik had er perongelijk ford van gemaakt en het is claas 😉 dus effe verwijderd en opnieuw er op scheeld weer werk voor de ander
loki0134
@Fokke

de mc hale kreeg er wel een baal van maar die waren enorm zwaar en die kwamen op de wikkeltafel maar kwam tussen de rollen en zakte er zo door heen en scheurde die steeds kapot.
joostmc-cormick
Zoals ik nu de fotos heb gezien ziet het niet alte best uit :S
tractortje
Wat is de bedoeling hiervan?
loki0134
@tractortje
compleet gemengd rantsoen achter de hand hebben als de voermengwagen kapot is. niet optijd bij producten zijn, ziekte uitbraak. en omdat wij een voercentrale beginnen en 3000 plus koeien willen gaan voeren. hier mee kun je als er ziekte uitbraak is niet bij de boer komen voeren de eerste zoveel dagen. en dan sta je als boer niet echt handig omdat al het voer op een plaats komt te liggen en dan wouden wij het zo oplossen maar de baal wil alleen nog niet. nu krijgen we balen van voercentrale friesland daar krijgen we ook de bijproducten van dus dan doen ze er een oplegger achter met de silage balen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ares 566 RZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!