Foto van een Fendt 380 GTA Turbo, bezig met poseren.transploft naar weer een ander stuk met gezelschap van een meeuw :D

Fendt 380 GTA Turbo

570 foto's van @loki0134

loki0134
Foto van een Fendt 380 GTA Turbo, bezig met poseren.
transploft naar weer een ander stuk met gezelschap van een meeuw 😃

Reacties

jehan
En moet je oom al snel weg daar ivm het zandgat
loki0134
Neu dat duurt nog zo lang en me oom zit er nog niet zo midden in jelle wel die heeft het grootste aandeel dus als jelle niet wil dan gaat het helemaal niet meer door.
jehan
Denk dat jelle zich wel uit laat kopen ..als het er komt want er is nogal tegenspraak lees ik wel in de krant
loki0134
Ja toen ik er nog stage liep waren ze ook druk aan het boren 10 jaar geleden ofzo vonden ze ook wat maar blijkbaar nu meer dus het speeld al veel langer.. maar ik dacht dat dat dan rood voor rood werd voorderest is het nog aardig stil dus daar gaan nog wel wat jaartjes overheen voordat er echt wat gebeurd.
jehan
Gemeente aalten is een grote tegenstander en denk dat dat wel wat helpt
loki0134
Hoebedoel je dat het project wordt oponthouden ja. maar als het door gaat gaat denk ik wat er nog staat aan huizen wel verzakken door al dat water en als er 500 trucks moeten rijden staat denk ik niet iedereen om te springen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 380 GTA Turbo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!