Foto van een Fendt 380 GT in Oostenrijk.even verplaatsen noar 380 GT. Foto is geplaatst door fendtfanneede op 05-08-2011 om 19:40:44, met 7 reacties.

Fendt 380 GT

164 foto's van @fendtfanneede

fendtfanneede
Foto van een Fendt 380 GT in Oostenrijk.
even verplaatsen noar 380 GT

Reacties

loki0134
Ik, fendtfanneede en Johndeere11 hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 380 GTA Turbo naar Tractoren Fendt 380 GT
pieto84
Ben je ook nog in Marktoberdorf geweest??
fendtfanneede
Nee zaten we toch iets te ver van af, en ik denk dat je dat langer van te voren moet afspreken, goa je zondag 14 augustus nog noar dat inter iets in nordhorn?
pieto84
@fendtfanneede

Te ver vanaf?? Ben je nou een fendtfan of niet?? Wij zijn er wel geweest. Bij die fabriek is een soort showroom waar je de trekkers kunt bekijken, en er was een film over de productie. Best wel mooi om te zien!
Zondag ja ik nog naar nordhorn. Jij toch ook??
fendtfanneede
Joajoa, k goa denk ook wal. wij hadden een beetje weinig tijd om doarhen te goan, want we hadden z'n z-ticket gehaalt (soort zomerskipas achtig iets). moar k heb wel zin in zondag, hopelijk ook beetje veel Fendt, fototoestel al leeg?
warmerbros
Mooi deze trekkers puur genieten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 380 GT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!