John Deere 7930 met Kaweco Radium 45, onder de pijp bij een Jag 850 GreenEye. Loonbedrijf Wieringa uit Bedum.Meer foto's van deze beer + een filmpje zijn te vinden op http://www.agralog.nl

John Deere 7930

ACS
John Deere 7930 met Kaweco Radium 45, onder de pijp bij een Jag 850 GreenEye. Loonbedrijf Wieringa uit Bedum.

Meer foto's van deze beer + een filmpje zijn te vinden op agralog.nl/

Reacties

JD_POWER
Mooie combi

maar is dit wel een radium 45?? is het geen 40 want een 45 heeft toch rondsels en dat is toch het eninge verschil tussen de 40 en 45 grote is het zelfde toch als ik het goed heb.
ZETORpower
Dit is bij mij weten een 45, de 40 wordt dacht wel 10jaar niet meer gemaakt.
radium45
@JD_POWER

Wat zijn rondsels?
radium45
JD_POWER
Wij noemen het rondsels maar misschien ken jij het als walsen achter in de silagewagens.
ACS
Is een Radium 45. Doseerwalsen doen we hier niet aan, beetje onzin. Met een shovel op de bult kun je prima zonder 😉 .
ford8630power
Bodemketting op standje 'TURBO' en je kunt weer wegwezen 😉
fendtjuh
Zat hier maar standje turbo op...

Onzin? Lijkt mij anders niet gek. Lossen duurt langer maar kuil is wel zowat vlak dan.
ACS
Onzin is wat kort door de bocht misschien...

Maar in verhouding tot de meerprijs en extra tijd kan het met een shovel op de bult niet uit, helemaal bij een silagewagen niet (is mijn mening, om straks een welles-nietes verhaal met de wals-fanatiekelingen te voorkomen). Een hakselaar snippert 't al mooi kort, beetje chauffeur verdeelt 't al bij 't lossen. Shovel veegt er een keer overheen en klaar is Kees.

Opraapwagen/trekker op de bult/overrijkuil kan het verhaal misschien anders maken. Twee jaar terug een prototype/demo opraapwagen van Kaweco bij ons gehad (Thorium 35), die had ook verdeelwalsen. Ik was niet onder de indruk van de meerwaarde van die walsen. Even op Agralog zoeken op Kaweco Thorium 35, dan kom je de foto's wel tegen 😄 .
fendtjuh
Jep dat ding is hier ook geweest, maar die was niet 100% had ik/hun het idee, klapperen en herrie maken. Schoot ook niet op nee. Tijden lossen kun je idd wel redelijk verdelen.

Is vooral voor ladewagens wel handig omdat je dan telkens van die brokken krijgt die vallen, silagewagen is veel luchtiger.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!