Foto van een New Holland CSX7050, bezig met maaidorsen.Meer op: http://www.landbouwpowers.nl. Foto is geplaatst door ronaldclaas op 17-08-2011 om 21:41:16, met 7 reacties.

New Holland CSX7050

6.545 foto's van @ronaldclaas

ronaldclaas
Foto van een New Holland CSX7050, bezig met maaidorsen.

Meer op: landbouwpowers.nl/

Reacties

gerrit power
Die is voorbereid op voorspelde regenval. :-|
Boerenjongen16
Inderdaad, zal wel veen grond zijn ofzo.
ronaldclaas
Dit is klei, als t nat is wil het daar ook nog wel eens mal gaan.
Boerenjongen16
Mal gaan? Klei grond draagt hier juist... bovenlaag kan vettig worden, maar niet om te zeggen je komt vast te zitten.
ronaldclaas
Vorig jaar hadden ze hier bieten, op de kopakker was de Big Six hier weggezakt. De New Holland was net begonnen en trok al sporen op de kopakker, gelukkig is het daarbij gebleven.
william brooymans
Tussen klei en klei zit ook verschil Jeroen. je hebt klei op klei, klei op zand en klei op veen. je weet zelf hoe moeilijk het kan zijn in kruisland bij leon van meir (das bijvoorbeeld klei op veenachtig daar). daar zit ook totaal geen draagkracht onder. aan onze kant is het overal klei op zeezand (soms nog wat leemlagen erdoor). dat is een veel vastere ondergrond die ook nog eens goed water doorlaat en dus ook veel draagkracht heeft en je daardoor minder snel zal verzakken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland CSX7050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!