Foto van een JCB 426 HT, bezig met gras inkuilen. Foto is geplaatst door superluc op 22-08-2011 om 09:59:54, met 12 reacties.

JCB 426 B

1.570 foto's van @superluc

superluc
Foto van een JCB 426 HT, bezig met gras inkuilen

Reacties

velsje
Wat hangt die bak dan scheef
Siebenga
Zie je de cilinder niet 😉
superluc
Is een draaistuk is wel mooi voor op de kuil
simon369
JCB van Paridean? Aan de record silagewagen in JD kleuren te zien toch.
RuudBus
Wat is hier dan het voordeel van?
Als je bak voorover hebt staat mes mooi schuin voor shovel, dus werk je het automatisch/makkelijk opzij richting de kant
RuudBus
@martijnsteyrdriver

eum, mss is dan een verdeler wat 😉
@martijnsteyrdriver

Koop dan meteen een Ahlmann 😉
fendt-412
Verdeler moet je ook flink wat liters hebben, en als het kan twee pompen, anders staat de verdeler ook stil als je iets wilt heffen. En doorrijden doe je toch omdat je wel flink wat motortoeren moet maken.
Heb de shoveldealer er ook wel eens naar gevraagd, maar dat was op een oudere shovel niet aan te raden, of moest een pomp extra bijop. Wordt de pomp ook bijna duurder dan de shovel.

Dit lijkt me ook nog wel mooi werken bij het schuiven van banen. Verder geen ervaring mee, maar als je wiel door een gat gaat gaat het mes ook mee, kun je met zon systeem misschien iets verminderen.
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren JCB 426 HT (Gras inkuilen) naar Tractoren JCB 426 B (Gras inkuilen)
harald vrieling
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB 426 B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!