Foto van een Volvo L40B, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Jochemz op 13-09-2011 om 21:16:22, met 6 reacties.

Volvo L40B

379 foto's van @Jochemz

Jochemz
Foto van een Volvo L40B, bezig met poseren.

Reacties

radium45
Ik, marcoMFFAN en wouter_ hebben dit object verplaatst van Tractoren Volvo L45B (Poseren) naar Grondverzetters Volvo L40B (Poseren)
massey8690
Enn.., is't wat zo'n volvo :?
Jochemz
@massey8690

Zijn deze gaan bekijken. Rijden deed het zeker fijn, het is een ideale machine om mee te werken. Maar op verschillende plaatsen waren er olielekjes (hydrauliek rijpomp en rijmotor). Ik denk dat dit komt door het veel op de weg rijden.
massey8690
Aha, licht ook een boel aan de gebruiker/werk/uren, boven de 5000 uur zo ik zoiets ook niet willen hebben, al kunnen er wel knappe machine's tussen zitten, speling op de giek/knikgestel lijkt me ook erg belangrijk bij 2de hands shovels 😉
Jochemz
@massey8690

Speling is inderdaad ook een belangrijk punt, dat had deze nauwelijks. Maar ik heb liever mechanische problemen (speling) dan hydraulische. Want als je met een machine van 5000 uren al moet beginnen met dichtingen moet vervangen dan weet ik niet waar dit in de nabije toekomst eindigd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L40B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!