versnellings.. Foto is geplaatst door PatrickZ op 06-10-2011 om 21:02:57, met 10 reacties.

Case International Onderdeel

1.576 foto's van @PatrickZ

PatrickZ
Versnellings.

Reacties

De IHC 733 E
Wat is er Kapot.?
PatrickZ
Kleinigheidje in de deksel
De IHC 733 E
Niks aan de hand dus 😄
IHFan
Wat had die dan met het deksel? of wou die niet meer in de versnelling?
RtMH
Een bekend probleem bij Case. Heb het bij 856 ook gezien.
IHFan
Wat mankeert er dan aan? en wat moet er dan vervangen worden? weet wel dat bij bijv 856xl wel eens de synchromesh ringen versleten zijn. maar dat bedoelen ze hier toch niet?
PatrickZ
Als je de pook in de versnelling drukt dan gaat er een asje binnen in de deksel heen en weer en dan zit vast met zo'n ijzer pijpje.. die was gebroken.. moest ff een nieuw pijpje in mjah moet wel alles uit elkaar hebben hea
inter-Eric
Oow julie ook zo iets gehad,wij bij de 12 van ons ook ,aleen dat was een spanstiftje in de dekzel van 45 cent,kon heel de binekant uit de kabine
RvM96
Ik, RvM96 en selten hebben dit object verplaatst van Tractoren Case 1455 XL (Poseren) naar Tractoren Case International Onderdeel (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Onderdeel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!