Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten, in Denemarken op mijn stage bedrijf. Moest nog even 2 percelen bemesten, en om de heuvel op te gaan, telkens over het oude spoor van de vorige keer bemes

BLOOPERS Vast

BoervanHarten
Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten, in Denemarken op mijn stage bedrijf. Moest nog even 2 percelen bemesten, en om de heuvel op te gaan, telkens over het oude spoor van de vorige keer bemesten. Land was toch natter dan gedacht. De tank is een 25 kuubs Samson 3 asser. De trekker is eigenlijk te klein voor deze tank

Reacties

S Schenning
Van wie is deze combi, hang hier maar geen bouwlandbemester achter met deze trekker 😉
BoervanHarten
Haha, nee dan hebben ze er een JD 8520 voor staan 😉 volgend jaar wordt deze bemester vervangen door een 12 meter vredo injecteur. Waarschijnlijk kan deze trekker die dan ook niet meer trekken.
S Schenning
Mooi spul zon 12 meter vredo!
tractorliefhebber
Ik, Siebenga en deeremeneer hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 820 (Vast Zitten) naar Tractoren BLOOPERS Vast (Vast Zitten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Vast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!