Foto van een Schuitemaker amigo 20 S, bezig met poseren.De nieuwe blokken wagen (voor ons).. Foto is geplaatst door lintel op 23-11-2011 om 16:17:32, met 9 reacties.

Schuitemaker amigo

lintel
Foto van een Schuitemaker amigo 20 S, bezig met poseren.
De nieuwe blokken wagen (voor ons).

Reacties

fendtjuh
20S?
lintel
Dirkisboertjee
@lintel

Hoop dat hij bij jullie beter bevalt, wij hebben alleen maar ellende van deze wagen. Hebben hem nu een aantal maanden, maar volgende week staat er weer een nieuwe Strautmann..
lintel
@Dirkisboertjee

wat zijn de problemen?
Dirkisboertjee
@lintel

Maar jullie voeren kuil zeker? Denk dat dat al een stuk beter zou gaan, maar voor balen was het drama.

Die strips die daar boven uit steken staan achterover, dus hij wil de baal niet terug kantelen en trekt het alleen maar vast om de rol heen. Daardoor ging hij elke keer door de slipkoppeling en gooide hij het rek omhoog.

Verder die rubber zij lappen hielden al het hooi tegen door de zware ijzere strip die bleef haken. ( hier zitten die niet op)

Die meenemers van het afvoer bandje zijn veel te laag

Bediening buiten achter je

De messen die ze op de rotor hadden gezet trok ook al dat gras vast

Het gras gaat onder het afvoerbandje zitten en drukte daardoor die rollen kapot.

Toen zijn ze van Schuitemaker bij ons wezen kijken, toen hadden ze die beveiliging geborgt tussen 2 blokjes aan de zijkant, die brak op een gegeven moment helemaal af dus dat was ook niks.. Ook hebben ze er 2 dichte rollen onder het afvoerbandje gemaakt inplaats van 2 spijlen rollen en hebben ze er een beter afvoerbandje op gemaakt. Maar allemaal is het net niks.. Lekker weer de oude vertroude strautmann, werkt echt super vergeleken met deze wagens, het was gewoon elke keer weer een gevecht met voeren en dat is niks, dus weg met die wagen.
lintel
@Dirkisboertjee

wij voeren meestal geen balen maar pakken.
maar bedoel je vierkante balen?
Dirkisboertjee
Geen balen maar pakken? 😛

Wij voerde er ronde balen mee.
lintel
@Dirkisboertjee

ow ik bedoelde dat wij pakken van de kuilsnijder voeren 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker amigo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!