Fendt 936 vario van wiking. verbouwd: trelleborg banden, aangepast frontgewicht, koelbox, brandblusser en michelin poppetje's.

Landbouw miniaturen 1:32 Fendt

MarcoH
Fendt 936 vario van wiking. verbouwd: trelleborg banden, aangepast frontgewicht, koelbox, brandblusser en michelin poppetje's.

Reacties

JD 6430 The Best
Landbouwminiaturen 1:32>fendt>poseren 😉
marcoMFFAN
Ik, marcoMFFAN en markuddel hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 939 (Poseren) naar Tractoren Landbouw miniaturen 1:32 Fendt (Poseren)
zetor4ever
Mooi!!
wat heb je aan het frontgewicht verandert dan??
MarcoH
O jeetje, dacht dat hij al bij miniaturen stont.. heel erg bedankt!
zetor4ever, het frontgewicht heb ik het brede stuk er af geslepen en een plaatje poly op gelijmt. en het geheel in een ander kleurtje gezet.
superluc
Ik dacht eerst dat het een mooderschuifje was
MarcoH
Nee joh, kan je wel mooi uren schrijfen dan..
superluc
Er zijn er veel die een modderschuifje voorop hebben bij transport
MarcoH
Dat wil ik grust geloven, maar het frontgewichtje is niet net zo breed als de trekker of laat staan de spoorbreedte, dus vandaar dat ik zei; kan je wel mooi uren schrijfen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!