Foto van een Onbekend Meerdere. Het mestseizoen begint weer bijna.... Foto is geplaatst door joozt op 10-01-2012 om 19:45:02, met 10 reacties.

Aanhangwagen Mesttank

2.259 foto's van @joozt

joozt
Foto van een Onbekend Meerdere. Het mestseizoen begint weer bijna...

Reacties

dx11
Mooi rijtje! Beetje tevreden over?
ZETORpower
Och Joost begint zich al weer helemaal druk te maken 😃
joozt
@dx11

Dit is bij Mechanisatiebedrijf Westrenen in Loerbeek waar ik stage loop. Geloof dat de gebruikers allemaal wel tevreden waren ja, er moesten wat kleine dingen gebeuren aan de pompen of de bemesters, daarom stonden ze hier!
dx11
Ja, dacht ik al. Lijken mij ook wel goede tanks. Nog geen verkeerd woord over gehoord.
joozt
De eerste links is nieuw, daar moet de bemester achter gemaakt worden, de tweede heeft nieuwe schotjes gekregen in de pomp, de derde heeft ook nieuwe schotjes in de pomp en wat aanpassingen aan de bemester en de laatste ook wat kleine aanpassingen zoals het verplaatsen van een buis voor de sleepslang, etc.

Allemaal kleine dingen dus!
Valtrapowerr
2e van rechts een 8400?
joozt
@Valtrapowerr

nee 10 kuub!, of iets in die buurt, 10.4 ofzo!
Valtrapowerr
Oke nou je zegt, tank is wel dik voor een 8400, mooi tankie's!
alfredo
Ik, alfredo en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Meerdere naar Tractoren Aanhangwagen Mesttank (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Aanhangwagen Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!