Foto van een Zetor Forterra 115. Spuiten met Trimble RTK i.s.m. sectiecontrol.. Foto is geplaatst door joozt op 19-01-2012 om 19:41:50, met 9 reacties.

Zetor Forterra 115

2.259 foto's van @joozt

joozt
Foto van een Zetor Forterra 115. Spuiten met Trimble RTK i.s.m. sectiecontrol.

Reacties

eddie
Rijd die een beetje goed ?
john deere6930
Dit is zeker bij ptc+?
joozt
@eddie

Ja! Vind het een prima trekker! 't Is natuurlijk geen Fendt of JD maar voor die prijs heb je een leuke machine!
mp-jd6620
Gewoon een boeren trekker met weinig poespas 😃
marcford
@eddie

ik heb 1 keer op een zetor gereden maar het is een goedkope trekker maar super veel pk en toch een 4 cilinder dus compact en wendbaar voor een boer maar echt alles wat je nodig hebt als boer zijnde is het een goede goedkope trekker heb heeft geen airco enzo maar dat is niet de hoofdzaak bij een boerentrekker
joozt
Precies! Niks mis mee! Deze had trouwens wel Airco hoor! Schakelen gaat iets zwaarder maar powershift gaat weer best soepel! En verder zit alles erop en meer ook niet!
john deere6930
Ik heb met deze geploegd, met een 3schaar vogel en noot dacht ik
Valtra-Fordpower
Dat stugge schakelen ligt vaak aan een gebrek aan vet! 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!