Foto van een Onbekend Zelfrijder, bezig met poseren. Een aardappelpoter, in april/maart gaan we testen.

Werktuigen Aardappelpoter

96 foto's van @RF-HanomagR19

RF-HanomagR19
Foto van een Onbekend Zelfrijder, bezig met poseren.
Een aardappelpoter, in april/maart gaan we testen.

Reacties

JD 6430 The Best
Waar doe je hem achter?
RF-HanomagR19
@JD 6430 The Best

Waarschijnlijk deze:
egesink
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Zelfrijder (Poseren) naar Machines Werktuigen Aardappelpoter (Poseren)
eddyscania
Stuur nog 15 foto`s meer....................echt een mooi ding...............
AW217
@RF-HanomagR19

Ik zat ff te zoeken bij je foto's, de club is dat de vereniging de Heideploegers??? En hebben jullie ook een eigen site met wat jullie allemaal doen met de demonstraties, en welke machines enzo? Ik vind het namenlijk erg interessant om demo's te geven met het oude spul. Gaan wij misschien ook nog wel eens doen.
bieske98
Ik zag hem laatst te koop staan had hem ook wel willen kopen maar was al me iets anders bezig, maar voor hoeveel heb je hem nou gekocht?
salemink
Prahtig !
, gekocht van een man op het oldtimer treffen in meddo ?
stont namenlijk precies zoeen
RF-HanomagR19
@AW217

Onze club heet de Heide-ploffers(.nl)
In 2011 hebben we onze eerste landdagen gehouden, met grasmaaien, zelfbinden, dorsen, cultivatoren (gloeikop met getrokken cultivator)en activiteiten voor bezoeker (rondrit - behendigheisspel met trekker etc) en dit jaar gaan we er aardappels bij doen. Anders moet je eens in het fotoalbum op de site kijken onder Nastolgische Landdagen.
Was erg leuk en met 1500 man publiek over 2 dagen niks te klagen.

Is alleen voor leden voor onze club, dus verwacht geen honderden trekkers. Het waren er rond de 50 (hebben 40 leden)

[bieske98]hadde hem gelijk gereserveerd, alleen vandaag pas tijd om hem op te halen. Was aardig wat belangstelling voor geweest vertelde ze.

@salemink nee gewoon bij mensen die hem tot 2 jaar geleden gebruikte voor hun en de familie. Alleen omdat de gemiddelde leeftijd 80 werd stopte ze ermee.
AW217
@RF-HanomagR19
Mooi, heb ff op de site gekeken, mooie trailer (film) en leuke activiteiten. Ik heb dezelfde Romas aardappelrooier staan
Ik volg deze club ook: risping-nijbeets.nl/risping-nijbeets/
RF-HanomagR19
Die getrokken woelpoot wil ik wel kopen 😃 😃
(die site kom ik altijd tegen als ik op google zoek naar een getrokken woelpoot,cultivator)Want zo iets zoek ik ook nog.

Had liever gehad dat die laatste band van die rooier een stuk langer was zodat je er met een wagen onder kan rijden. Want wie wil nou die aardappels van de grond afrapen. Maar misschien gingen ze hem nog aanpassen.
IHC-power
Oud ijzer? 😃
RF-HanomagR19
@IHC-power
Gisteren nog 10.000 aardappelen mee gepoot 😃
Was ongeveer 6 uur werk.
IHC-power
@RF-HanomagR19 ow dat zijn er wat! 😃 Mooi dat ie nog gebruikt wordt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Werktuigen Aardappelpoter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!