Foto van een Claas Markant 65, bezig met poseren. De pers. Mooie trekhaak he? :-D. Foto is geplaatst door rickjd op 18-02-2012 om 17:49:25, met 6 reacties.

Claas Markant 65

414 foto's van @rickjd

rickjd
Foto van een Claas Markant 65, bezig met poseren. De pers. Mooie trekhaak he? 😃

Reacties

inter-Eric
Ziet der goed uit,welk bouwjaar is deze? hoe zit dat met jou trekhaak? bij ons zit dat in de gatenbalk maar dat moet nog versterktworden
rickjd
@inter-Eric

1984. oud maar mooi vind ik zelf. Hij zit hij in een gewichtendrager dus gewoon in het moederblok achterin de hef. Ik ga hem gewoon in de zwaaihaak doen in de international 533 en misschien als we niet hoeven te laden ga ik met deze trekker persen. (jd 3050) Want als we zelf laaien dan komt er een hefmast met 8 paks slem voorop. En er komt nog een zwaaihaak op deze trekker. altijd handig
inter-Eric
1984 dan is het al een oudje,de onze is van 1998,en die is precies hetzelfde,wij zitten wel eens te kloten met de bouten van de trekhaak,die breken dan als je te scherp naar lings stuurt in transportstand.
rickjd
@inter-Eric

Okee, heb je ook n foto ervan? van die van jullie. Hij komt bij ons gewoon in een zwaaihaak. verwacht geen problemen met bouten.
inter-Eric
Bij ons zijn dat 2 strippen boven elkaar,die zitten aan mekaar en der zit zon 8cm ruimte tussen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Markant 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!