Foto van een Claas Markant 65, bezig met poseren. De slee erachter. Foto is geplaatst door rickjd op 18-02-2012 om 17:52:52, met 5 reacties.

Claas Markant 65

414 foto's van @rickjd

rickjd
Foto van een Claas Markant 65, bezig met poseren. De slee erachter

Reacties

derks fourage
Lage invoer , slim ! wij hadden nooit een met een hoge moeten nemen , is ook weg inmiddels
rickjd
@derks fourage

Ja ik hoor ook wel dat mensen niet tevreden zijn met zo'n hoge invoer. vooral in bochten enz. Wat hebben / willen jullie ervoor terug kopen?
marien jd fan
Heeft deze pers nog een beetje capaciteit of is het geduld hebben? (dit wil ik graag weten omdat we er over zitten te denken om er zo een te kopen )
rickjd
@marien jd fan
Sorry voor de late reactie, hij bevalt goed, ik denk dat de capiciteit hoog is , maar mijn slipkoppeling had het helaas deels begeven vorig jaar , dus ik heb eigenlijk niks volgas kunnen persen ,
Ik had de eerste dag, eerste helft met goede slipkoppeling, tweede met slechte , 1500 balen geperst, Ik heb door kunnen persen alleen zodra ik te hard ging slipte hij, maar seizoen af kunnen maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Markant 65 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!