Foto van een Cat 325D, bezig met sorteren.Een paar daagjes naar Groningen geweest. Daar was deze kraan bezig met slopen.

Cat 325D

4.818 foto's van @dickt

dickt
Foto van een Cat 325D, bezig met sorteren.
Een paar daagjes naar Groningen geweest. Daar was deze kraan bezig met slopen.

Reacties

dickt
Ik, dickt en Bartjuh1993 hebben dit object verplaatst van Tractoren Cat 325DL (Poseren) naar Grondverzetters Cat 325D (Poseren)
DB_jansen
Ik, dickt en Bartjuh1993 hebben dit object verplaatst van Tractoren Cat 325D (Poseren) naar Tractoren Cat 325D (Poseren)
DB_jansen
Nou staat er 2 keer cat 325D in de type lijst 😞
dickt
Dat gebeurt wel vaker bij het aanmaken van een nieuw type met meerdere foto's. @Tinus maar even vragen dit op te lossen. 😄
1046
@dickt

kraan van van groningen?????wie zat er op deze kraan?????
dickt
@1046
Ik heb daar niet op gelet. Ik heb boven op het VVV kantoor gisteren wat foto's gemaakt van de stad. We waren een paar daagjes op "vakantie". En toen moest deze kraan natuurlijk ook even op de foto. En ja, hij was van van Groningen. Met op de giek VSM stickers er over heen. Op de andere foto is het beter te zien. Moet alleen nog even verplaatst worden naar 325D. (De bovenste. Type staat er nu twee keer in.)
1046
Ok , een bekende van me werkt er

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat 325D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!