Een midagje mest uitrijden bij [@jan auke] met de John Deere 7700 en Bsa tank. Foto is geplaatst door Romke op 04-03-2012 om 14:35:17, met 9 reacties.

John Deere 7700

Romke
Een midagje mest uitrijden bij @jan auke met de John Deere 7700 en Bsa tank

Reacties

tjnoordhorn
Hoezo dubbellucht onder zoon trekker?
MF-power
Denk sommige plekken natter? voorkomen is beter dan genezen...
Romke
Zo word de kracht van deze trekker toch net even wat beter over gebracht op de grond zonder te slippen, met enkellucht heb je soms als het wat nat is toch al snel dat deze trekker wat begint te slippen.
en idd zoals MF-power zegt, ''voorkomen is beter dan genezen''
Deere Hunter
Ziet er wel dik uit
Hoekstraj
Heb je zo dan wel genoeg druk op de voorwielen dan? want de trekker hangt nog wel achterover zo
Romke
Ja dat zit wel goed hoor, als je er ook nog een gewichtblok voor hangt heb je alleen maar onnodige balast aan de trekker hangen en hij is zo al zwaar genoeg met z'n dik 6,5 ton + tank
Siebenga
@Romke

NIet helemaal waar! Als hier je voorbanden gaan staan slippen trekken die de zode al los.. soms is het beter ook gewicht op de voorbanden te hebben zo dat die ook grip hebben 😉
Pascal
Liever topdruk dan gewichten erbij aan hangen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!