Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.Op terug reis van ski vakantie in Oostenrijk passeerde we de John Deere fabriek in Bruchsal :DHier kan je men fotoblog volgen voor het jaar 2012!htt

John Deere Fabriek

3.606 foto's van @StijnTheDeereDriver

Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.
Op terug reis van ski vakantie in Oostenrijk passeerde we de John Deere fabriek in Bruchsal 😃

Hier kan je men fotoblog volgen voor het jaar 2012!
farmphoto.com/thread.aspx/…

Reacties

johanl
Manheim
@johanl nope, John Deere bedrijf Bruchsal langs de autobahn E35, check google maps maar 😉
RobinBos
@johanl haha op een reactie als die van jou zat ik al te wachten!

Mannheim zit middenin de stad, daar kom je meest niet langs als je op ski vakantie gaat.
merijn4755
Wij rijden wel altijd langs de john deere fabriek in manheim, daar zit er ook 1
RobinBos
@merijn4755
langs de john deere fabriek over de snelweg?
steft8000
Bij het roer gebied tog ?
merijn4755
@RobinBos ja, over de snelweg komen wij altijd langs de john deere fabriek in manheim, moet je niet op de navigatie rijde, want die stuurt je er omheen, maar met de kaart kom je er echt langs!
JD6930
Mooie combine/trekker. Dat bord erachter is ook niet klein! of is dat een gebouw waar het logo op hangt?

Quote @merijn4755:
@RobinBos ja, over de snelweg komen wij altijd langs de john deere fabriek in manheim, moet je niet op de navigatie rijde, want die stuurt je er omheen, maar met de kaart kom je er echt langs!

Das apart. Ik kan niet zeggen dat ik er op goole maps ooit een snelweg langs heb zien lopen. Maar dan zal het wel zeker. Maar zoals @RobinBos zegt, die fabriek zit echt int hartje van de stad met eromheen woonwijken, kan me nog altijd niet echt voorstellen dat daar dan een snelweg langs zou lopen, maar als jij het zegt, dan zal het wel he.
merijn4755
Achja, wat maakt het ook allemaal uit!
RobinBos
@merijn4755 Er zijn zoveel mensen die denken dat de mannheim fabriek aan de snelweg ligt terwijl de borden nog zo'n 45km aangeven als je dit het bord van bovenstaande foto passeert.
In bruchsal worden de cabines gemaakt en is het European Parts Distribution Center, ofwel het magazijn voor europa.
merijn4755
Owkee, maar in ieder geval, er staat bij MANHEIM een bord van john deere aan de snelweg, en overdag staat daar soms een john deere trekker/hakselaar buiten
JD6930
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren John Deere Meerdere (Poseren) naar Tractoren John Deere Fabriek (Poseren)
JD6930
@merijn4755

Bedoel je niet dit bord?

Of echt bij Mannheim? Dit bord op de foto staat denk wel echt bij Bruchsal. Is op luchtfoto's ook te zien. Achter die heuvel zit de fabriek. Ook via Google is dit op foto's van een bedrijf dat er slagbomen heeft geplaatst als ik het goed begrijp te zien. Al vindt ik het aantal bomen op de achtergrond een beetje opmerkelijk veel voor een fabrieksterrein.

Edit: Ben er achter dat er idd bij Mannheim ook ergens langs de snelweg een bord en wat JD tractoren staan. Heb het via Google maps nog niet gevonden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Fabriek ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!