Foto van een zitmaaiers mtd, bezig met ploegen / eggen. in mijn hofje. Foto is geplaatst door Fendtatje op 31-03-2012 om 19:08:32, met 10 reacties.

zitmaaiers MTD

Fendtatje
Foto van een zitmaaiers mtd, bezig met ploegen / eggen. in mijn hofje

Reacties

Edwin-Lely
Mooi gemaakt 😄
322kris
Indien je met de rechterwielen in de reeds getrokken voor rijd,keert de ploeg dan voldoende als die in het midden van je trekker is vastgemaakt?
Hier ook al geprobeerd maar ik moet het ploegje meer naar rechts vastmaken op de gatenbalk om de vorige voor toe-te-dekken.Heb je een verklaring daaromtrent?
Fendtatje
Doordat mijn ploegje recht achter mijn trekkertje hangt krijg ik de vorige voor niet mooi toe, k heb het ploegje nu zo gehangen dat hij bijna achter mijn rechter band hangt waardoor de voorige voor wel zoe gegooid word en de aarde ook beter omgekerrd word.
Fendtatje
@322kris
En waar vindt jij toch al die kleine mooie trekkertjes ? Want k zou er namelijk ook zo 1 willen opmaken! Bveen bolens fzo ....
JDeerefan
@Fendtatje zou dit ook kunnen als je thuis geen lasapparaat hebt of is dat noodzakelijk
Fendtatje
Ik heb thuis zelf ook geen automaat maar ik heb het laten lassen bij kennisen van war ik ga werken 😃
Fendtatje
@JDeerefan je moet dan wel zorgen dat alles mooi opmaat geslepen is en mooi bloot
JDeerefan
@Fendtatje bedankt voor de reactie
icenius-bouma
Wat voor banden heb je er achter om wat is het merk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers MTD ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!