De nieuwe Volvo ECR 235 van Van Werven. De kraan zal vooral in de bosbouw  worden ingezet en heeft daarom een speciaal loopwerk, 16 werklampen, 2 camera's en een rek over het dak.

Volvo ECR 235

2.086 foto's van @janrus

janrus
De nieuwe Volvo ECR 235 van Van Werven. De kraan zal vooral in de bosbouw worden ingezet en heeft daarom een speciaal loopwerk, 16 werklampen, 2 camera's en een rek over het dak.

Reacties

Tom VB
Het loopwerk verschilt erin dat er een doorlopende kettinggeleider gemonteerd is meer niet volgens mij.

Prachtige machine.
janrus
@Tom VB Klopt.
Boswachter
Mooie kraan voor in het hout Jan! Zijn jullie nog bezig ? of bijna gebeurt ?
janrus
@Boswachter

Ja we zijn nog bezig. Allemaal kleinere klusjes, het hou(D)t je van de straat. Ik heb geen idee hoelang we nog doorgaan in het hout. De één zegt dat we barsten van het werk de ander zegt dat he gebeurd is.
Boswachter
Oke bij ons wordt deze week het laatse hout uit het bos gereden. En nog wat takhout opruimen. Dan is het eerst gebeurt tot na de zomer. Aug/september beginnen ze weer met vellen en hout chippen.
janrus
Dan is het seizoen toch alweer begonnen? Hier zijn ze overal nog aan het zagen en uitrijden. Ah scheelt heb je mooi de tijd om een mooi aantal kuubjes te blessen.
Boswachter
Ze mogen 15 juli weer beginnen met vellen. Maar dan zit je ook in vakantieperiode dus meestal gaan ze dan aug/sep weer los. Uitrijden doen ze nu nog wel maar velling was 15 maart al gebeurt. Daar waren de aannemers ook niet zo blij mee maar ja daar zijn ze nogal streng in.
Blessen doe ik weinig, heb wel genoeg ander werk te doen 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo ECR 235 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!