Onze zelfgemaakte weidesleep vandaag in de grondverf gezet.. Foto is geplaatst door Jochem Verbeek op 06-04-2012 om 21:45:19, met 17 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Jochem Verbeek
Onze zelfgemaakte weidesleep vandaag in de grondverf gezet.

Reacties

Trekkerrfan2130
Dat hebben jullie echt heel netjes gedaan.
Deur324
Mooi ding hoor, komer er nog opklapcilinders op? en maken jullie er ook nog een soort van kamen van op puntjes op, op het sleepnet?
Jochem Verbeek
Er staan puntjes op 😉. en cilinders gaan we er niet opzetten. Het zal waarschijnlijk ook niet zo heel veel gebruikt worden.
dx11
Mat is ook zelf gemaakt of niet?
Jochem Verbeek
Helemaal zelf gemaakt, van begin tot einde.
StefanZ
Die is echt mooi!
richard1166
Hoe groot is ie?
Jochem Verbeek
5 meter breed. midden stuk 2meter, zij stukken 1,5meter.
guy
@Jochem Verbeek

Ziet er heel goed uit, sleepnet gekocht?
jmos
Toevallig nagemaakt? Want wij hebben precies zo een. alleen dan met een andere mat en andere kleur. verder helemaal gelijk.
Jochem Verbeek
@guy

Sleepnet is niet gekocht, de ringen zijn allemaal zelf geplooid. de profielen in de ringen zijn ijzeren latten die geplooid zijn enzo 3 tegen elkaar gelast met daaronder afgedraaide puntjes gelast
Jochem Verbeek
@jmos

Is niet echt nagemaakt van een bepaald type
Valtra-Fordpower
Is wel mooi en netjes enzo, wellicht ook een mooi sjouwtje, maar dit is zat te koop voor weinig geld?! Waarom dan zelf maken. Je kunt er niet voor aan de gang... Zeker die mat niet.
jmos
@Jochem Verbeek
oke, hij lijkt anders precies op die van ons. ook het sleufgat op die plek, de egalisatiebalk op die plek. de haken voor de ringen. de profielen er over heen. 😛
Jochem Verbeek
@Valtra-Fordpower

Dat viel goed mee, men vader is lasser van beroep dus die heeft veel op zijn werk gemaakt. Mja je moet het ook een beetje als hobby bekijken 😉
Jochem Verbeek
@jmos

Heb wel op internet naar wat voorbeeldjes aan het kijken geweest 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!