Foto van een Howard Rotavator, bezig met poseren. gekocht voor de prijs van alleen de frees nu voordeleig met opbouwzaaimachine. gaat gebruikt worden om na de mais in 1 werkgang de stoppel weg te werk

Howard Rotavator

1.670 foto's van @Fendt926Driver

Fendt926Driver
Foto van een Howard Rotavator, bezig met poseren. gekocht voor de prijs van alleen de frees nu voordeleig met opbouwzaaimachine. gaat gebruikt worden om na de mais in 1 werkgang de stoppel weg te werken 1 jarig gras te zaaien en grond iets aan te drukken om met maaien geen stoppel in kuil te krijgen

Reacties

RHwensink
Ik zie al een paar uurtjes werk........
Fendt926Driver
@RHwensink ha rudi inderdaad een paar uurtjes werk. deze stond in uiterste puntje van zeeland. 4 uur heen en 4 uur terug. vrouwtje mee. gezellig?. ze zegt nog als nu de zware gesprekken komen kun je niet weglopen. (ze had gelijk).
maar moet nog een rol achter en (jawel) die ligt in het uiterste puntje van noord holland. TEXEL. dus zaterdag gaan we weer knus samen in de auto naar den burg op texel een aandruk rol ophalen.
RHwensink
Hahaha hoor het al wel huub, er wordt goed aan de relatie gewerkt!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Howard Rotavator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!