Foto van een Fiat 411R, bezig met poseren.Aanleggen van een nieuw tuintje.. Foto is geplaatst door desleutelaar op 10-04-2012 om 22:36:41, met 10 reacties.

Fiat 411R

desleutelaar
Foto van een Fiat 411R, bezig met poseren.

Aanleggen van een nieuw tuintje.

Reacties

Abarth
Met een haast nieuw trekkertje! Prachtig!
fiatmaarten
Mooi fiat
desleutelaar
Nou ja nieuw, nieuw, hij is een paar jaar geleden gerestaureerd, maar komt de schuur maar weinig uit. Dit was een mooie gelegenheid om de motor weer eens schoon te blazen.
fiatfan
Past wel in die ruige buurt, hahaha
desleutelaar
Ja das nie zomaar een buurt he haha, volgens mij hadden ze nog nooit een trekker van dichtbij gezien.
guy
@desleutelaar

Gaat hij nog goed de 411R?
9600power
@desleutelaar zoek je nog twee losse grilletjes voor voor in of heb je er gaas achter ge hegt
rudy
@desleutelaar
Karretje vol ,mocht er aan trekken zeker?
desleutelaar
@9600 power, ik heb er nog 1 liggen, maar zoek er nog wel een. Moet even kijken of het links of recht is. De 411R gaat prima als ie warm is, rookt alleen wel wat blauw/wit bij koude motor, denk dat de verstuivers weer een keer uit elkaar moeten, eentje lekt er nogal. De kar vol zand kon ie wel hebben, beetje er aan trekken moest ie wel, maar dat is juist mooi he.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 411R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!