Foto van een Hanomag Perfekt 401 E, bezig met gras maaien. Ohne-Allrad Groenvoorziening BV druk bezig met bermonderhoud.

Hanomag Perfekt 401

41 foto's van @Allrad

Allrad
Foto van een Hanomag Perfekt 401 E, bezig met gras maaien. Ohne-Allrad Groenvoorziening BV druk bezig met bermonderhoud.

Reacties

lindehydrocart30
Mooie perfect! hebben wij ook gehad, maar ding had een hele slechte motor, toen maar verkocht 😛
Allrad
@lindehydrocart30

Oh, das altijd jammer. Was dat er een dan met een Hanomag D131 motor of met een Borgward?

Deze loopt nog fijn, heeft ook nog geen 3200 uur op de teller staan. Lakwerk is overigens ook nog bijna volledig orgineel, alleen een keer gepoetst met commandant.
lindehydrocart30
@Allrad

met een borgward, heeel slecht starten, en beroerd lopen 😛
George
Mooie Perfekt 400E , alleen die Deutz uitlaat staat hem minder goed. Uitlaat hoort bij deze laatste types uit 1969-1970 aan de zijkant te zitten. Zelf heb een Perfekt 400E uit 1968 en deze heeft de uitlaat achter de vooras. En die van mij heeft de D301 Motor van Borgward en die start en loopt Perfekt! 😄
Allrad
@George

Jij hebt ten dele gelijk, deze Hanomags zijn ook origineel af fabriek geleverd met bovenuitlaat. En bij deze Perfect is er niet genoeg plek voor een onderuitlaat omdat deze is voorzien van een originele LFE hefinrichting tussen de assen.
Volgens de geleerden zou er nu een demper op moeten met de vorm van een oude Inter/Fendt uitlaat.

Mooie Perfect overigens, netjes weer in export-geel gespoten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Perfekt 401 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!