De M130 voor t eerst op de Noord Hollandse akker.. Foto is geplaatst door sarmadan op 19-04-2012 om 22:41:53, met 18 reacties.

Valtra M130

21 foto's van @sarmadan

sarmadan
De M130 voor t eerst op de Noord Hollandse akker.

Reacties

johndeerefiat
Mooie trekker! Net nieuw?
Valtrapowerr
@johndeerefiat
dingen zijn al jaren uit productie, maar deze ziet er idd wel als nieuw uit!
ValtraT202
@sarmadan

Mooi ding hoor ben benieuwt hoe je dochter het gaat doen met trekkrtrek wogmeer ?
Valtra-Fordpower
@johndeerefiat Ja Paul, deze is nog niet zolang op dit bedrijf! 😃 Als ik het zo hoor/lees komt deze trekker ook bij Offringa weg. 😛
Valtra-Fordpower
@ValtraT202 Net als d'r zussie denk 😃
johndeerefiat
@Valtra-Fordpower owja! Dat weet jij ook allemaal goed! haha
Valtra-Fordpower
@johndeerefiat

Ja, ik weet te veel 😃
sarmadan
Mwaah, zoveel weet je nou ook weer niet: de M komt bij Jans-van Gemeren uit Veghel vandaan. En voor de Wogmeer moet Suzan eerst nog ff haar trekkerrijbewijs halen...Nu heb ik het boek op tafel zien slingeren, dus er is hoop 😉 En anders moet Judith de klus maar klaren, die is er toch.
Valtra-Fordpower
😃 Haha gelukkig! 😃 Moet lukken denk voor Suzan.

Jammer dat 4 Sensation niet mee doet!
sarmadan
4 Sensation gaat waarschijnlijk wel een demo geven, maar de 1e rook moet dit jaar nog uit de pijp komen... Vanavond maar eens kijken of er al muziek in zit, Koninginnedag de 1e wedstrijd in Wekerom!
Valtra-Fordpower
Ja, hoe gaat het eigenlijk met de metamorfose? Hoorde al dat er een M kap op komt, eigenlijk wel jammer. Niet die typische uitstraling meer.
sarmadan
Er komt aardig vorm aan! Hij wordt wel mooi hoor, ik zal vanavond wel een fotootje posten. Vorig jaar zat de oude kap vol, dus toen hebben we voor de M kap gekozen, die nu overigens ook weer vol zit...
sarmadan
Daar is'tie dan
ValtraT202
@sarmadan

hij is mooi geworden hoor ik ben er bij 30 april gaan we met een groep kijken hoe deze het gaat doen ? Misschien is een S kap wat of is die groot ?
sarmadan
Een S kap is echt enorm! En het blijft een 4 cilinder he, dus dan is de M kap de limit. Er zijn trouwens ook maar weinig/geen merken die een nóg grotere kap hebben voor een 4 cilindertje. Ik hoop dat alles wat er bedacht is in de theorie nu ook in de praktijk gaat kloppen 😉
ValtraT202
Oke ja we zullen het zien in Wekerom ik ga even Valtra sponseren eerst me jas even in de was xd
Valtra-Fordpower
Quote @NewHollandErik:


Een S kap is echt enorm! En het blijft een 4 cilinder he, dus dan is de M kap de limit. Er zijn trouwens ook maar weinig/geen merken die een n�g grotere kap hebben voor een 4 cilindertje. Ik hoop dat alles wat er bedacht is in de theorie nu ook in de praktijk gaat kloppen ;-)

😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra M130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!