Foto van een Mc-Cormick D 439.krukaskeerring vervangen. Foto is geplaatst door youri op 21-04-2012 om 19:56:21, met 13 reacties.

Mc-Cormick D 439

youri
Foto van een Mc-Cormick D 439.
krukaskeerring vervangen

Reacties

1246 844-s
Eerste keer of al vaker?
youri
@1246 844-s

eerste keer
IHC-power
Nieuwe koord erin. 😛 pijnpuntje van Cormick.
AW217
Heel lastig om ze 100 % dicht te krijgen. Vroeger zat er nog wat asbest in die keerring, toen waren ze nog goed.
IHC-power
@AW217 dat is idd zo! 100% dicht moet je de krukas al voor slijpen, en dan nog..
youri
@IHC-power

ik keek naar het einde van de krukas en het leek net of daar maar een schaallager in zat , heeft die onderste geen flens/rand aan de zijkant waardoor je hem mindergoed ziet?
IHC-power
@youri klopt. Er zit maar één lager met een rand aan (om de axiale speling op te vangen). De andere is een gewone zonder rand aan. Welk merk van koord heb je erin als ik vragen mag?
youri
@IHC-power

oke bedankt , ik was al bang dat ik heel veel moeite moest gaan doen om daar een nieuwe schaallager in de duwen , het merk weet ik niet , ik heb hem besteld van de onderdelenbank en die hebben het volgensmij van kramp
IHC-power
@youri goed. Die van Granit zijn (naar onze ervaring) immers waardeloos...
youri
@IHC-power

dan hoop ik dat het geen van granit is..
gerhardleusink
Is dit net zo'n constructie als bij MF met schaaltjes? Als dit zo is moet je goed kijken of de schaaltjes niet krom zijn op het vlak waar ze aanliggen aan de motor. Als dat zo is dichten ze ook niet af kun je het koord wel goed hebben gemonteerd maar lekken ze nog. Heb ik zelf namelijk ook een keer gehad, kun je hem nog een keer doormidden halen.
youri
@gerhardleusink

ja dr zitten indderdaad van die schalen omheen , bedankt voor de tip , ik zal erop letten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!