Foto van een Case International 895 XL. Foto is geplaatst door MF65 op 07-05-2012 om 23:14:46, met 10 reacties.

Case International 895 XL

304 foto's van @MF65

+1
MF65
Foto van een Case International 895 XL

Reacties

+1
tieme-holwerda
Wij hebben thuis EXACT dezelfde trekker met EXACT hetzelfde stoel erinzitten en is precies hetzelfde van uitlaat tot banden. Ook de kleine stukje rode verf boven het case IH logo bij de voorkant heeft hij ook. Dit kan bijna geen toeval zijn. Als u wilt zou ik eventueel een paar foto's sturen.
+2
MF65
@tieme-holwerda dan zal dit wel dezelfde zijn. Weet eerlijk gezegd niet meer waar deze naar toe gegaan is. Was in elk geval wel een mooi ding.
tieme-holwerda
@MF65 Heb even gekeken en het is inderdaad dezelfde trekker, Ik vindt het wel leuk om te zien hoe hij er 11 jaar geleden bij stond. Heeft u ook misschien nog wat meer foto's van de trekker?
+1
MF65
@tieme-holwerda zal even kijken of ik nog wat meer foto's heb.
+1
cyrus-van-gelder
@tieme-holwerda is wel grappig dit. Had laatst ook eens iemand die zei ooit een IHC 644 uit 1975 in bezit te hebben. Hij was zelf de 2e eigenaar. De trekker was op het laatst in slechte staat zei ie.
Suprise!!! Ik ben dus de 3e eigenaar, en heb de 644 helemaal opgeknapt.
Bleek uit chassis nr dat het toch om de zelfde trekker gaat.
  • 😉😉😉😉
+2
MF65
@cyrus-van-gelder ja klopt, leuk is dat. ik heb via dit forum ook contact gehad met de vorige eigenaar van mijn Ford 5000
+1
cyrus-van-gelder
@MF65 dat zijn anders ook best leuke trekkers die Ford 1000 serie. Heb er toendertijd bij rijkswaterstaat directie Flevoland veel mee gewerkt. Daar hadden ze toendertijd ( 1990 - 1992) veel van die 4610 van Ford.
Maar er waren ook nog zat Ford 5000.
Fijne trekkers, niks mis mee.
+1
MF65
@cyrus-van-gelder Het kan natuurlijk niet tippen aan MF haha maar zo'n 5000 is wel een fijne trekker idd en vindt het een mooi iconisch model.
+2
cyrus-van-gelder
@MF65 zeker weten een iconisch model!
Met Mf heb ik laatst ook nog gewerkt. De trekker was helaas slecht onderhouden, beroerd starten vooral.
En olie lekkages ook nog. Dus dan krijgt zo,n trekker geen eerlijke kans om juist beoordeeld te worden.
Maar gezien het enthousiasme op tf is het vast een goed trekker merk.
  • 😉😉😉😉😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 895 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!