Foto van een Krampe Big Body 650, bezig met poseren bij Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH in Coesfeld (Du).03-05-2012-Coesfeld

Krampe Big Body 650

4.024 foto's van @JD6930

JD6930
Foto van een Krampe Big Body 650, bezig met poseren bij Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH in Coesfeld (Du).

03-05-2012-Coesfeld

Reacties

roytieltjes
Kerel je valt in herhaling
JD6930
Quote @roytieltjes:
op 1 foto van links middenvoor rechts te mkaen begint te vervelen

Niet allemaal. En wat zou jij doen als de zon op dat moment tegen je rug scheen. De foto maken of omdraaien om van de andere kant een harstikke onduidelijke foto te maken.

En zo erg val ik neit in herhaling. Het is nog altijd toegestaan 3 foto's van 1 werktuig/machine op 1 locatie te plaatsen, en aangezien dit de eerste is van deze kipper houd ik me nog altijd netjes aan de regels 😉. En ik plaats genoeg andere foto's van andere machines etc. er tussen. Ik plaats ze niet in 1 dag,. Maar af en toe een paar.
NHSanderJD
Zoveel foto's van krampe zijn er volgens mijn ook niet en er zitten veel verschillende tussen.
deeremeneer
@JD6930 Je hebt de laatste paar dagen 16 foto's van die dingen geplaatst. vind je dat zelf ook niet wat veel?
JD6930
Quote @NHSanderJD:
Zoveel foto's van krampe zijn er volgens mijn ook niet en er zitten veel verschillende tussen.

Ja, dat bedoel ik. En ik plaats ze ook echt niet allemaal. Wand ik heb van alleen de fabriek en de kippers etc. bij de fabriek al een stuk of 80 tot 100 foto's gemaakt vorige week donderdag, en die ga ik echt niet allemaal plaatsen. Alleen de mooiste. En dan let ik echt wel op hoeveel ik er al van een zelfde type kipper van die dag heb geplaatst.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krampe Big Body 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!