Foto van een John Deere 6420 met een krone front en achtermaaier bijde 280 met kneuzer.. Foto is geplaatst door sandervbommel op 10-05-2012 om 09:41:52, met 10 reacties.

John Deere 6420

sandervbommel
Foto van een John Deere 6420 met een krone front en achtermaaier bijde 280 met kneuzer.

Reacties

Deere Hunter
@sandervbommel

mooi combi! is dit met of zonder kneuzer?
wibe
@Deere Hunter dit is met kneuzer. bijde 320? of 280? kan hij hem goed baas?
sandervbommel
@wibe Zijn allebij 280 met kneuzer, daar gaan we achterkomen als het mooi weer wordt. We hebben er nog nooit mee gemaait de frontmaaier hebben we pas een week.
Valtrapowerr
Moet wel lukken hoor, maar met zon dikke eerste snede zal hij het er niet heel gemakkelijk mee hebben, maar zo ben je nog altijd sneller als met een enkele 20kmh te rijden.
sandervbommel
@Valtrapowerr Daarom met 1 maaier 20km/h met zulk lang gras valt ook al tegen het gras wil dan niet zo snel door de kneuzer als je zo hard rijdt.
Valtrapowerr
😉 😄
wibe
@sandervbommel kijkaan. lijkt mij ook wel wat. een 320 hebben we al achter. voor een fronthef op maken en dan een 280 voor in hangen 😃 waar komt die frontmaaier vandaan dan?
sandervbommel
@wibe van Haank net zoals de achtermaaier, ik geloof dat die van een boer uit ruurlo komt.
wibe
@sandervbommel 2e hands? zier er nog mooi uit 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!