Foto van een Case Puma 210, bezig met poseren. kwam ik onderweg tegen in denemarken. Foto is geplaatst door bluepower2 op 24-05-2012 om 21:53:25, met 12 reacties.

Case IH Puma 215

31 foto's van @bluepower2

bluepower2
Foto van een Case Puma 210, bezig met poseren. kwam ik onderweg tegen in denemarken

Reacties

selten
Case IH Puma 210
selten
Ik, selten en NHSanderJD hebben dit object verplaatst van Tractoren Case Puma 210 (Poseren) naar Tractoren Case IH Puma 210 (Poseren)
jeroen13
Volgens mij staat daar 215 op...
selten
@jeroen13
😞, sorry nie goed gekeken 😞
selten
Ik, selten en Steyr thomas hebben dit object verplaatst van Tractoren Case IH Puma 210 (Poseren) naar Tractoren Case IH Puma 215 (Poseren)
jeroen13
@selten s niks hoor! ik weet niet of dat bestaat met die nieuw type nummers door die adblue!
jeroen13
@selten ik was daarjuist effe aant kijke bij case maar dit is toch zeer verwarrend hoor je hebt een map case met de verschillende modellen in en een map case IH met nog meer modellen...
selten
@jeroen13
Tsja in de map Case moet nog een hoop worden omgezet. Veel is Case IH. Herinner het zo Case is WIT!. Case International zijn diegene die nog bloaken na de witte en voor de IH serie, lijken een beetje op Internationals 😉. En Case IH is het nieuwste!
jeroen13
@selten ja ik zet de nieuw allemaal bij case IH maar om iets op te zoeken ofzo vond ik het verwarrend 😛
selten
@jeroen13
Dat proberen we nu dus te verkomen 😉. Door het goed en rustig te verplaatsen wordt het beter.
jeroen13
@selten ja dat wel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 215 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!