Foto van een Lanz Bulldog D 1616, bezig met poseren/even testen.Voor de rogge (al 140 cm hoog). Foto is geplaatst door RF-HanomagR19 op 25-05-2012 om 21:59:00, met 10 reacties.

Lanz Bulldog D 1616

96 foto's van @RF-HanomagR19

RF-HanomagR19
Foto van een Lanz Bulldog D 1616, bezig met poseren/even testen.
Voor de rogge (al 140 cm hoog)

Reacties

Gerrit GBo
@RF-HanomagR19 Patat wezen halen??
RF-HanomagR19
Haha dat vroeg een man onderweg ook al 😃
Nee om hem op temperatuur te krijgen. Werd nu 70 graden.
Orgineel moet je met een doek (op rolletje) ervoor laten zakken, maar dat zit er niet op.

Toen ik door het centrum van garderen toerde, sprongen er gelijk vakantie gangers op die op terrasjes zaten, gelijk fototoestel in de hand hahaha
Gerrit GBo
@RF-HanomagR19 Zo'n Lanz op een mooie lentedag zal zeker aandacht trekken in het centrum van Garderen, zal wel uitpuilen van toeristen, hier zitten de campings tenminste alweer bomvol
Romco14
@RF-HanomagR19

hadden wij ook gedaan een karton om hem op temperatuur te laten komen, maar hij kwam toen toch tot 60 graden. Nu hebben we de originele rolluik ingezet.
RF-HanomagR19
@Romco14 moet ik er ook nog een keertje opmaken. Zijn die rolluikjes zo te koop?
Temperatuur meter werkt ook niet. (thuis opgemeten met een andere), dus die moet ik ook nog maken... En de hef,verlichting,ringen onder de radiateur, hydro filter etc etc. Gelukkig vandaag laatste officieele schooldag, dus kan aan de hobby beginne
Romco14
@RF-HanomagR19

bij delegro als het goed is, waar jij toch jouw lampen had gehaald. We hebben ze via iemand anders besteld maar we denken dat hij ze daarvan heeft.
RF-HanomagR19
@Romco14
Ow kan wel, niet gezien, bij Delegro waren ze niet zo gast vrij, dus waren na 4 minuten al weer weg. Dat terwijl we bij egelsmeers en kuipers alles zo'n beetje gezien hebben.
Romco14
@RF-HanomagR19

Als je op de site kijkt van hun kun je dit ook bij de onderdelen vinden. daar staat bijna elk klein onderdeel van de lanz op met de prijs erbij.
IH214d
@RF-HanomagR19

Die ervaring heb ik ook, zijn erg wantrouwend

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lanz Bulldog D 1616 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!