Foto van een Onbekend Kipper, bezig met dumperen. ''nieuwe'' kipper. Foto is geplaatst door landbouw op 29-05-2012 om 22:03:52, met 8 reacties.

Aanhangwagen Kipper

landbouw
Foto van een Onbekend Kipper, bezig met dumperen. ''nieuwe'' kipper

Reacties

tractorquintentje
Simpel, maar degelijk zo te zien 😄
landbouw
Idd, tzelfste merk als de vorige, en dat was eigenlijk nog maar een sterk ding. (al zou je dat niet zeggen als je hem zag) deze is een 14 tonner en de vorige een 10 tonner. Maar die werd nogal hard overladen soms daarmee dat die het opgaf.
mark1997-De meije
Theo tell ????
landbouw
Zou kunnen, de vorm van de bak en opbouw is deels hetzelfde als bij onze vorige 😄 daarmee weten we dat het hetezlfde is.
devermeiren
Schoon
rickjd
Hopelijk houd deze t wel 😃
NHtvt135
Ik, alfredo en mfcase hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Kipper (Dumperen) naar Tractoren Aanhangwagen Kipper (Dumperen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Aanhangwagen Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!