Foto van een Mc-Cormick B-47 (balenpers), bezig met balen persen. Foto is geplaatst door case 745 xl op 26-06-2012 om 14:06:30, met 4 reacties.

Mc-Cormick B-47 (balenpers)

492 foto's van @case 745 xl

case 745 xl
Foto van een Mc-Cormick B-47 (balenpers), bezig met balen persen

Reacties

looman
Hey, super bedankt vor de foto's ! Onderste begrenzing is hier op de schuine kant van het zijbord ?
case 745 xl
Ja wil best zo maar ik gebruik het bijna nooit meeste hooi is wel lang en met dikke wiersen moet die altijd omhoog anders stroopt het op
looman
Bord ben ik nog over aan het denken. Maandag nog goeie 200 balen geperst. Veel verschil in dikte van de kidden, en dan ook nog kort en lang hooi door elkaar in het perceel. Dikke kidden kort spul daar gooit ie het meest erlangs. Zou een rol dan niet beter werken zoals je bij die groter persen ook wel ziet ? Kzat te denken aan een spiro ventilatiebuis rond 200mm, daar waar jij die plaat hebt zitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-47 (balenpers) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!