Foto van een New Holland BB 940 A, bezig met balen persen. case mx 170 , fendt 916 en case mx 150. Foto is geplaatst door harald vrieling op 10-07-2012 om 21:21:33, met 11 reacties.

New Holland BB 940 A

983 foto's van @harald vrieling

harald vrieling
Foto van een New Holland BB 940 A, bezig met balen persen. case mx 170 , fendt 916 en case mx 150

Reacties

Andre150
@harald vrieling Mooi spul! Als ik de foto's van afgelopen week zag zijn er nu nog 2? Wat zonde man, maar in de strijd kan er van alles gebeuren.
harald vrieling
@Andre150 gulukig alleen kappen kapot hij is bijna weer klaar
Andre150
@harald vrieling Oke dan, goed bezig! perskanaal en perswagen allenmaal nog recht?
harald vrieling
@Andre150 zo als nu lijkt wel
Andre150
international956
@harald vrieling Oh dat was bij jullie, hoe is het nou precies gebeurt dan? mag ook wel via pm zegmaar 😉
harald vrieling
@international956 pers was te kort bij de sloot en toen weg gezakt , veleuwekamp wou hem met de kraan op tillen en dan eruit lieren maar de kraan stond nie stabiel , toen is de giek op de pers gekomen toen de kraan om viel
international956
@harald vrieling Ai dat zijn geen leuke berichten om te horen als baas, Wij hadden het laatst ook met een wikkelaar in de sloot, shovel zou hem eruit tillen/ondersteunen maar trekkerchauffeur reedt te hard weg zegmaar en trok de shovel om, gelukig viel de shovel net de goeie kant op( op de banden dus) maar dat was ook kantje boord.
harald vrieling
@international956 spiegel kapot ???
international956
@harald vrieling Dat hij de sloot in reed? nee was rond 1 uur snachts, jonge dacht dat hij hem achter zich geklapt had en reed door een dam maar hij hing nog naast de trekker met een baal erop, helft van de wikkelaar in de sloot. hele dissel krom enzo :S

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland BB 940 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!